Categorieën
luchthavenvervoer luchthavenvervoer prijs luchthavenvervoer voordelen taxi naar de luchthaven

Op reis met luchthavenvervoer

Het is eindelijk zo ver: je welverdiende vakantie staat voor de deur. De koffers zijn gepakt, het is tijd voor ontspanning. Maar je vakantie begint pas echt als je op de luchthaven aangekomen bent. Maar hoe reis je nu het makkelijkst van en naar de luchthaven?

Parkeren op de luchthaven, openbaar vervoer of een taxi naar de luchthaven?

Je hebt vast al eens geparkeerd bij de luchthaven. Hierdoor weet je dat wanneer je één week of langer op vakantie gaat, de parkeerkosten snel oplopen. In het geval dat je met meerdere personen reist, dan passen al die koffers niet eens in een gewone personenauto.
Je zou er voor kunnen kiezen om naar de luchthaven te reizen met het openbaar vervoer. Reizen met een grote koffer in het openbaar vervoer is echter ook niet ideaal.


Daarnaast kun je niet 24/7 gebruik maken van het openbaar vervoer. Indien je een vroege of late vlucht hebt, is dit mogelijk al geen optie meer. En dan hebben we het nog niet eens over vertragingen of het missen van een aansluiting. Maar je wilt ook niet niemand uit je omgeving lastigvallen die je naar de luchthaven brengt en komt ophalen.

Maak het jezelf gemakkelijk!

De ideale oplossing om thuis al zorgeloos te kunnen wegdromen over je vakantie? Door een taxi naar de luchthaven Zaventem of een andere luchthaven te reserveren. En daarvoor ben je bij Luchthavenvervoer Kevin op de juiste plek! Door met de taxi naar de luchthaven te reizen bespaar je energie, kosten en tijd. Luchthavenvervoer Kevin haalt je bij je thuis op en zet je voor de luchthaven af. Je hoeft zelf niet te rijden of te slepen met je koffer. Bovendien heb je geen stress over of je wel of niet op tijd komt. Zo kan je thuis al ontspannen aan je vakantie beginnen!

Luchthavenvervoer Kevin is een betrouwbaar bedrijf met al 8 jaar ervaring. De luchthaven taxi’s rijden van en naar luchthavens in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Luchthavenvervoer Kevin werkt samen met behulpzame en professionele chauffeurs die op de afgesproken tijd bij jou voor de deur staan. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het verkeer onderweg . De ervaren chauffeurs brengen je veilig naar de luchthaven. Ze helpen je ook bij het in- en uitladen van je bagage. Zo kan je vanaf het moment dat je in de taxi naar de luchthaven stapt, ontspannen aan je vakantie beginnen.

Wijzigingen in je vluchtschema, wat nu?

Mochten  de vertrektijden na de reservering nog veranderen door bijvoorbeeld een vertraging, dan is dit geen probleem. Luchthavenvervoer Kevin past zich aan jouw reisschema aan zodat de taxi op tijd voor je klaarstaat.

24 op 7 service en diensten

Luchthavenvervoer Kevin is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.  Je zult niet voor onverwachte kosten komen te staan, want wij werken volgens een vaste prijs. Doordat je een vaste prijs betaald per taxi naar de luchthaven ben je ook zeker wat je betaald. Bij taxibedrijven die per kilometertarief rekenen is dit niet altijd het geval. Het doel is dan ook om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen die thuis al begint.

Reis makkelijk van en naar de luchthaven met families en grote groepen

Luchthavenvervoer is ook zeer geschikt voor families met baby’s en/of kinderen en groepen. Als je met meerdere personen op reis gaat, kunnen de kosten voor een taxi zelfs lager uitvallen. Zelfs wanneer je naar de luchthaven van bijvoorbeeld Schiphol reist met het openbaar vervoer. De minibusjes bieden extra bagageruimte in vergelijking met een personenauto. Het is mogelijk om grotere spullen mee te nemen zoals sportmaterialen of een rolstoel. Daarnaast zijn deze comfortabele taxi’s voorzien van airconditioning en rookvrij. Uiteraard zet de taxi chauffeur je bij de vertrekhal af, waardoor je niet hoeft te slepen met je bagage.

Blijf ook na je landing nog even in vakantiemodus!

Wil je bij terugkomst op de luchthaven niet meteen weer uit de vakantiestemming zijn? Of wil je nog even uitrusten van een lange, vermoeiende vlucht? Ook dan heeft luchthavenvervoer een persoonlijke service te bieden.  De taxi chauffeur zal je bij de luchthaven opwachten met een naambordje in zijn of haar handen. Zo hoef je niet op zoek naar een taxi op de luchthaven.

We spreken dezelfde taal

Ook voor jouw zakelijke klant of partner kun je bij ons  een nette taxi van- en naar de luchthaven reserveren. Je kunt tevens vermelden dat je de voorkeur hebt voor een taxichauffeur die dezelfde taal spreekt als die van je zakenrelatie.

Reserveer je taxi naar de luchthaven via een eenvoudig online boekingssysteem

Via ons eenvoudige boekingssysteem maak je gemakkelijk een reservering. Binnen enkele minuten na het reserveren krijg je een samanvatting van je reservatie. Snel volgend met een bevestiging van jouw taxi naar de luchthaven. Wil je graag extra spullen meenemen? Vermeld dit dan even bij de extra opmerkingen.
Kun je niet wachten om ontspannen aan je vakantie te beginnen, kijk dan snel op: https://www.luchthavenvervoerkevin.be/bereken-uw-rit.

Wij van Luchthavenvervoer Kevin kijken er naar uit om jou een onbezorgd begin van je vakantie te bezorgen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *