Categorieën
luchthavenvervoer luchthavenvervoer prijs luchthavenvervoer voordelen taxi naar de luchthaven

Luchthavenvervoer voordelen

Heeft luchthavenvervoer voordelen? Het is een herkenbaar probleem voor iedereen die met het vliegtuig op vakantie gaat: de reis er naartoe. Want hoe reis je van en naar de luchthaven? Je kan natuurlijk zelf rijden, maar dan moet je wel bij de luchthaven parkeren. Je kunt ook aan familie of vrienden vragen of ze je willen brengen en halen, maar wat als je een hele vroege of juist late vlucht hebt? Of als je met meerdere personen reist en er ook nog aardig wat bagage mee moet?

Zeker als je regelmatig op vliegvakantie gaat, kan het een behoorlijke stap zijn om wéér iemand om hulp te vragen. Zij moeten toch weer tijd voor je vrijmaken. Luchthavenvervoer is dan een goede oplossing. Daarmee is je reis van A tot Z geregeld. Daarnaast heeft het 6 belangrijke voordelen. Die nemen we hieronder graag met je door.

Voordeel 1: Voor een ontspannen begin van je vakantie 

Je gaat op vakantie om te ontspannen. Helaas begint dat ontspannen vaak pas als je op je bestemming bent. Want vooraf is er toch altijd veel te doen. Je moet je koffers pakken (en misschien ook die van de kinderen) en je wilt natuurlijk niets vergeten. Daarnaast brengt een vliegvakantie nog wat extra spanning met zich mee. Je hebt namelijk een vlucht te halen. Daarom moet je ruim op tijd op de luchthaven zijn, maar wat als het verkeer tegenzit? Of wat als degene die je brengt te laat is?

Kies je voor luchthavenvervoer? Dan hoef jij je over op tijd komen geen zorgen meer te maken. De chauffeurs van de luchthaventaxi’s weten precies hoe de situatie op je route is op verschillende tijden van de dag. Daarom zorgen ze ervoor dat ze ruim op tijd vertrekken, waardoor je altijd op tijd bij de luchthaven aankomt. Daarnaast hoef je zelf niet te rijden of vrienden of familie te vragen om je te brengen. Met taxi luchthaven vervoer begint het ontspannen daarom al op het moment dat je in de taxi stapt. Dat is wel zo fijn, toch?

Voordeel 2: Met luchthavenvervoer bespaar je op hoge parkingkosten

Misschien ging je al eens met eigen vervoer naar de luchthaven. Dan weet je hoe duur het is om bij luchthavens te parkeren. Ga je maar een paar dagen weg? Dan zijn de kosten misschien nog te overzien. Maar als je langer op vliegvakantie gaat, is parkeren bij de luchthaven een behoorlijke kostenpost. En daar moet je ook de brandstof van de heen- en terugreis nog bij optellen. Zo kom je alles bij elkaar op een flinke extra kostenpost uit.

Vergelijk die kosten eens met de prijs die je betaalt voor luchthavenvervoer en doe je voordeel. Wellicht dacht je dat dit erg duur is, maar de kans is groot dat je met vervoer naar de luchthaven goedkoper uit bent. Daarbij heb je ook nog het voordeel dat een luchthaventaxi je voor de deur van een luchthaven afzet en weer ophaalt. Vanaf veel parkeerplaatsen rondom luchthavens moet je nog een aardig stukje lopen of zelfs een pendelbus nemen. Daarnaast hoef je niet zelf te rijden. Dat is vooral na een lange terugreis met weinig slaap heel erg fijn en wel zo veilig.

Voordeel 3: Geen gesleur met bagage 

Luchthavens zijn vaak ook met het openbaar vervoer te bereiken. Dat kan een goed alternatief zijn voor eigen vervoer of het vragen van familie of vrienden om je te brengen en halen. Maar het openbaar vervoer kent ook een aantal nadelen. Zo kan het zijn dat bussen of treinen nog niet rijden als je een hele vroege of juist hele late vlucht hebt. Maar het grootste nadeel is natuurlijk het gesleur met je bagage.

Zeker als je wat langer op vakantie gaat, is de kans groot dat je een behoorlijk zware koffer bij je hebt. Die moet je minimaal één keer in en uit het openbaar vervoer tillen. Al is de kans groot dat je onderweg naar de luchthaven een paar keer moet overstappen. Vaak moet je eerst met de bus naar het treinstation, en moet je daarna nog een keer van trein wisselen. Dat betekent dat je heel wat moet sjouwen met je koffers.

Daar heb je met luchthavenvervoer geen last van. Sterker nog: dan hoef je helemaal niet met koffers te sleuren. De chauffeur tilt je koffers in de taxi en haalt ze er ook weer voor je uit. Eenmaal bij de luchthaven kun je een karretje pakken om je koffers op mee te nemen naar de incheckbalie.

Voordeel 4: Geen beroep doen op vrienden of familie, nog een luchthavenvervoer voordeel

Natuurlijk brengen vrienden of familie je graag naar de luchthaven (en halen ze na je reis weer met evenveel plezier op), maar als je heel eerlijk bent vraag je best wel wat van ze. Ga eens in hun schoenen staan. Hoeveel zin heb je er zelf in als je iemand heel vroeg of juist laat op de avond nog naar een luchthaven moet brengen? En wat als je dat nu al een paar jaar achter elkaar doet omdat je vrienden elk jaar op vliegvakantie gaan? Daarnaast zit je ook nog met de bagage, want kan dat allemaal wel mee in de auto?

Kortom: het lijkt een goede oplossing, maar voor degene die je brengt en haalt is het best een belasting. Zeker als het naar de luchthaven ook nog een flink stuk rijden is. Bedenk je daarbij dat veel mensen het moeilijk vinden om nee te zeggen. Daarom lijkt het misschien alsof ze het prima vinden om voor je te rijden, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Als je kiest voor luchthavenvervoer, hoef je geen beroep te doen op anderen. Daarmee ben je ook niet van ze afhankelijk, want wat doe je als ze te laat zijn?

Voordeel 5: Vermijd filestress

Het is de grootste vijand van iedereen die een vlucht moet halen: file. En files staan er tegenwoordig met grote regelmaat. Daar kan je rekening mee houden door extra op tijd te vertrekken, maar de ervaring leert dat je altijd later in de auto zit dan het plan was. Voordat je op vakantie gaat is er altijd veel te doen. De laatste spulletjes moeten nog in de koffer, de vaatwasser moet nog even leeg en de kinderen willen toch nog die ene knuffel mee… Zo gebeurt het dat je toch weer te laat gaat rijden. Kom je dan in de file? Dan slaat de stress je al snel om het hart, want ga je de vlucht dan nog wel halen?

De chauffeurs van een luchthaventaxi zijn nooit te laat. Zij gaan zelf immers niet op vakantie. Daarnaast weten ze hoeveel buffer ze nodig hebben als het om files gaat. Op een vooraf afgesproken tijd staan ze bij je voor de deur klaar om te vertrekken. Voor jou is dat ook meteen een stok achter de deur om op tijd klaar te zijn. Je hoeft niet alleen je vlucht te halen, maar ook je luchthaventaxi. Zo is je reis naar de luchthaven er eentje waarbij het ontspannen en genieten alvast kan beginnen.

Voordeel 6: Een comfortabele terugreis na een lange vlucht

Wil je dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Dan is het niet fijn als je na een lange vlucht meteen weer zelf in de auto moet stappen om naar huis te rijden. Of als je het openbaar vervoer in moet met je koffers en onderweg nog een paar keer moet overstappen. Dat ben je de ontspanning snel kwijt. Door te kiezen voor luchthavenvervoer geniet je nog nét wat langer van je reis.

Daarvoor hoef je na de landing van het vliegtuig alleen maar even op de bagage te wachten. Vervolgens stap je na de douane de aankomsthal binnen, waar de chauffeur je opwacht met een naambordje. Nadien begeleidt de chauffeur je naar de wagen, zodat je net buiten de aankomsthal weer in kunt stappen. Zo begint een ontspannen en veilige reis naar huis. Heb je een lange vlucht achter de rug en ben je erg moe? Dan hoef je niet bang te zijn dat je achter het stuur in slaap valt. Je kan gerust nog een dutje doen. De chauffeur maakt je wel wakker als je thuis bent. Er zijn heel wat luchthavenvervoer voordelen, maar bij het boeken van een taxi naar de luchthaven doe je best beroep op een professioneel bedrijf.

Luchthavenvervoer Kevin

Bij Luchthavenvervoer Kevin helpen we je graag aan een ontspannen begin van je vakantie. Sinds 2012 rijden we van en naar luchthavens in heel België, maar ook vanuit België naar luchthavens in Nederland (Amsterdam Schiphol airport | Eindhoven), Frankrijk (Parijs Charles de Gaulle | Orly) en Duitsland (Düsseldorf | Frankfurt) en weer terug. We rijden vooral in de regio Gent, Brugge, Oostende, Antwerpen, Aalst, Zaventem, Dilbeek, Ternat, Ninove en Kortrijk.

www.luchthavenvervoer-kevin.be is een familiebedrijf met veel oog voor veiligheid en comfort. Wij vinden het belangrijk dat je zonder stress op de luchthaven arriveert en ook weer veilig thuiskomt. Voor kinderen van alle leeftijden kun je daarom gratis een kinderzitje bijboeken. Daarnaast helpen onze vriendelijke en betrouwbare chauffeurs je graag met je bagage en zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Ga je binnenkort met het vliegtuig op vakantie en ben je benieuwd wat ons vervoer je kost? Maak dan je luchthavenvervoer prijsberekening via onze website en reserveer je rit online. We kijken ernaar uit om je binnenkort in een van onze voertuigen te mogen verwelkomen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *